iPhone 12 Pro hoesjes

Shop iPhone 12 Pro-hoesjes van Nudient met verschillende kleuren om uit te kiezen. Koop een telefoonhoesje met een magnetische functie die perfect is voor kaarthouders.

iPhone 12 Pro hoesjes

iPhone 12 Pro hoesjes

Heb je de nieuwe iPhone 12 Pro? Bescherm hem meteen met onze stevige iPhone 12 Pro-hoesjes. Het is onvermijdelijk dat je telefoon eens zal vallen, maar je kunt wel voorkomen dat je een kras op je telefoon krijgt met onze duurzame telefoonhoesjes. Nudient heeft een brede selectie kleuren om uit te kiezen, van strak matzwart tot oudroze.

Kies de perfecte iPhone 12 Pro Telefoonhoesje

Het vinden van het perfecte iPhone 12 Pro-telefoonhoesje is een echte uitdaging. Er zijn duizenden mogelijkheden om uit te kiezen en daarom kan het lastig zijn de beste te vinden. Gelukkig hoef je nergens anders te zoeken, want onze producten hebben alle benodigde functies die je van een telefoonhoesje verwacht. Onze telefoonhoesjes geven je een serieuze bescherming tegen valpartijen en dat aan alle vier de randen. Hij is niet omvangrijk want door zijn gladde matte vormgeving ligt hij prettig in de hand en glijdt hij zo in je zakken. Bovendien hebben we een extra magnetische functie toegevoegd waarmee kaarthouders op het hoesje kunnen blijven plakken, zodat je je telefoon en portemonnee tegelijkertijd kunt vasthouden. Van iPhone 12 mini- tot iPhone 12 Pro Max-hoesjes, onze ontwerpen en functies zijn uitstekend.

Beste accessoires voor iPhone 12 Pro-hoesjes

Het beste iPhone 12 Pro-hoesje moet functioneel zijn. We hebben dat mogelijk gemaakt door een ingebouwde MagSafe-magneet toe te voegen, zodat kaarthouders stevig aan onze iPhone 12 Pro-hoesjes kunnen worden bevestigd. Nudient heeft een selectie accessoires samengesteld die perfect bij je iPhone 12 cover passen, erg handig als je houdt van functionaliteit. Haal bij ons een kaarthouder en kies uit drie neutrale kleuren: clay beige, midwinter blue en ink black. Neem maximaal drie essentiële kaarten mee, zoals creditcards en identiteitsbewijzen. Onze kaarthouders zijn gemaakt van duurzaam leer en werken prima als portemonnee. Geniet van de ultieme bescherming door ook een screenprotector toe te voegen. Bovendien worden onze producten snel geleverd. Onze prijzen zijn redelijk en betaalbaar. Geloof je ons niet? Lees dan zeker de uitstekende recensies van onze tevreden klanten en kijk wat zij te zeggen hebben over onze producten.