iPhone 12 Pro Max hoesjes

Shop slanke iPhone 12 Pro Max-hoesjes bij Nudient. Bovendien krijg je 30% korting als je een kit samenstelt en een bundel bij ons koopt.

iPhone 12 Pro Max hoesjes

iPhone 12 Pro Max hoesjes

Of je nu een telefoonhoesje nodig hebt voor trendy designs of extra bescherming, je hoeft geen van de twee op te offeren, want de beste iPhone 12 Pro-hoesjes hebben het allebei. Onze iPhone 12 Pro Max-hoesjes zijn stijlvol met geïntegreerde technologie. Ontdek met Nudient hoe handig een telefoonhoesje echt kan zijn.

Telefoonhoesjes iPhone 12 Pro Max 

Onze iPhone 12 Max Pro-hoes is minimalistisch en toch trendy. Het is het meest eenvoudige ontwerp ooit gemaakt, maar het is wel een favoriet onder iPhone-gebruikers. Door zijn matte bekleding ligt hij prettig in de hand, maar belooft hij ook een goede grip. Onze iPhone-hoesjes ondersteunen MagSafe-verbindingen, wat betekent dat draadloos opladen mogelijk is met compatibele MagSafe-producten. Bovendien kun je met MagSafe-magneten andere magnetische accessoires gebruiken, zoals autohouders of kaarthouders. Speel met kleuren die bij jouw stijl passen en kies uit 12 keuzes. Ga voor opvallend saffraangeel of voor donker inktzwart dat zowel geschikt is voor mannen als vrouwen. Koop het beste iPhone 12 Pro-hoesje alleen bij Nudient.

Accessoires voor iPhone 12 Pro Max Smartphonehoesjes kopen

Onze geavanceerde iPhone 12 Pro Max-hoesjes kunnen het beste worden gecombineerd met een magnetische kaarthouder. Omdat onze hoes voor iPhone 12 Pro Max is geïntegreerd met MagSafe-magneten, kun je er eenvoudig een magnetische kaarthouder van Nudient tegen plakken. Onze leren kaarthouders kunnen één tot drie pasjes dragen en kunnen zelf ook als minimalistische portemonnee worden gebruikt. Wanneer je je kit bouwt met onze designer iPhone 12 Pro Max-hoes, kun je ook onze slanke AirPods Pro-hoes erbij kopen die in verschillende rustieke kleuren wordt geleverd. Als je een bundel bij ons koopt, krijg je automatisch tot 30% korting bij het uitchecken. Onze iPhone-hoesjes hebben dezelfde kleuren als onze kaarthouders en AirPods Pro-hoesjes, je kunt hun kleuren dus matchen voor een modieuze look. Als je bij ons een kit bouwt, vergeet dan niet om de benodigde accessoires toe te voegen om de look van je telefoon compleet te maken.