ONZE VISIE

Bij NUDIENT geloven we dat duurzaamheidsinspanningen vanuit het hele bedrijf moeten komen. Bij elke beslissing die we nemen, van de kantoorbenodigdheden die we kopen tot de verzendopties die we onze klanten bieden, staat een toekomst met lage emissies centraal.

De methodiek die we volgen bestaat uit drie pijlers die in alle afdelingen naar voren komen.

1. TRANSPARANTIE: ONZE IMPACT ZICHTBAAR MAKEN

Door onze dagelijkse werkzaamheden te monitoren, kunnen we onze grootste emissiebronnen meten en lokaliseren. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de punten waarop we kunnen verbeteren en waarop we verder kunnen ontwikkelen voor een groenere toekomst. Een voorbeeld van transparantie bij NUDIENT is het van het begin tot eind volgen van de ecologische voetafdruk van onze producten.

2. ENERGIE- EN HULPBRONNENEFFICIËNTIE

Op basis van de voorgaande parameters is onze volgende stap om ervoor te zorgen dat we duidelijke doelen stellen over hoe we onze energie- en hulpbronnenefficiëntie effectief kunnen optimaliseren. Door bijvoorbeeld de materiaalkeuze voor onze dunne hoesjes te veranderen van 0 naar 100% gerecycleerd plastic in 2022, hebben we onze CO2-impact verminderd.

3. IETS TERUGDOEN VOOR DE GEMEENSCHAP

Hoewel we momenteel werken om de bovengenoemde punten te verbeteren, zien we evenveel waarde in initiatieven van buitenaf. Daarom introduceren we een samenwerking met #tide ocean material®, die ons zal helpen om één plastic fles uit de oceaan te halen voor elk verkocht hoesje.

Thin Collection