2016

De drie vrienden

Nudient is een onafhankelijk merk dat opgericht is door drie vrienden die elkaar kennen sinds ze samen op de kleuterschool zaten. Hoewel ze verschillende levenspaden volgden door verschillende studies te volgen en zo in verschillende branches te werken, waaronder financiën, design/reclame en het bedrijfsleven, is de combinatie van hun vaardigheden en ervaringen een succesformule voor het bedrijf.

De oprichters: Pontus, Max, Vidar

Bedacht in Hong Kong, opgericht in Stockholm

Het was 2015 en Vidar studeerde in Hong Kong. Hij had geen hoesje voor zijn telefoon omdat er in Europa geen goede telefoonhoesjes te vinden waren. Op een dag vond hij een superdun hoesje in een winkeltje in de straten van Hong Kong en hij kocht het meteen. Het voelde alsof er geen hoesje om zijn telefoon zat en dat was het moment waarop het idee voor Nudient werd geboren. Toen hij terugkwam in Zweden, sprak hij met zijn vrienden Max en Pontus over dit dunne hoesje. Nudient werd opgericht in een café op Sveavägen, Stockholm, in 2016.

Bedacht in Hong Kong

Uitzicht op Hong Kong island.

We proberen constant onze producten te verbeteren

In de loop der jaren hebben we steeds meer over onze klanten geleerd. Wij geloven dat de sleutel tot een geweldig product is om iteratief te werken, op basis van feedback van klanten. Om 100% klanttevredenheid te garanderen, werken we samen met Jesper Ståhl, een succesvolle productontwerper.

Nudient is opgericht met het inzicht dat er een gat was in de Scandinavische markt voor dunnere hoesjes. Het Versie 1 dunne hoesje is in 2016 uitgebracht.

We hebben het versie 2 hoesje uitgebracht met een nieuwe, verbeterde constructie en onze beroemde, kenmerkende grip.

In samenwerking met de bekroonde Scandinavische ontwerper Jesper Ståhl, is de visie van Nudient om het perfecte telefoonhoesje te ontwikkelen tot leven gebracht in een minimalistisch, Scandinavisch ontwerp. Maak kennis met versie 3, de derde editie van Nudients nieuwe en verbeterde, gestroomlijnde en geavanceerde telefoonhoesje.

In ontwikkeling.

Ontworpen door Jesper Ståhl

2021

Vandaag

Nudient is een sterk, gevestigd merk in Europa, bekend om de productontwikkeling van telefoonhoesjes en mobiele accessoires.

Nu online en in de traditionele winkels

2020 was het jaar waarin Nudient internationaal ging en zijn intrede deed in zowel digitale als traditionele retail.

Word lid van de Nudient Studio community