Retour portaal

Je kunt één of alle producten die je rechtstreeks van onze website hebt gekocht binnen 30 dagen na ontvangst van het product ruilen of retourneren.

Het product moet aan de volgende eisen voldoen:

  • Het product moet in dezelfde nieuwe staat verkeren als bij ontvangst.
  • Het product moet in de originele verpakking zitten met onbeschadigde etiketten en beschermende stickers.
  • Indien er als onderdeel van een promotie een gratis artikel werd ontvangen, dan wordt dit in rekening gebracht als het betaalde artikel wordt geretourneerd zonder het gratis product.
  • We aanvaarden geen retourzendingen van producten die op bestelling zijn gemaakt, bijvoorbeeld producten uit de collectie NUDIENT x IGWT Paris.

Ruilen kan alleen voor een product van dezelfde waarde. Als je wilt ruilen voor een duurder product, moet je eerst een retour aanmaken, waarna we het volledige bedrag terugstorten. Vervolgens kun je een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Voor producten die bij een dealer zijn gekocht, is ruilen of terugvorderen bij ons niet mogelijk. Neem contact op met je dealer over je probleem.

Als je wilt retourneren, ga dan hier naar ons retourportaal en volg de instructies.

Zodra je je retour hebt ingediend en wij hebben gecontroleerd of je product aan onze retourvoorwaarden voldoet, betalen we je terug. De terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om je aankoop te doen.

Heb je met een Klarna-factuur betaald, neem dan contact met hun op om de factuur te laten pauzeren terwijl je wacht tot je retourzending is goedgekeurd. Je kunt er ook voor kiezen om nu je factuur te betalen, waarna Klarna je zal terugbetalen zodra je retourzending is afgerond.