FORM BUMPY CASE

Laat de onhandige momenten van het leven niet ten koste van je apparaat gaan. Maak kennis met ons beschermende Form Bumpy-telefoonhoesje. Dit telefoonhoesje beschermt je apparaat tegen alles!

Wat de uitdaging ook is, je apparaat blijft veilig en beschermd dankzij de stevige constructie van het Form Bumpy-telefoonhoesje.

VALTEST VOLDOET AAN MILITAIRE KWALITEIT

Ontworpen om te voldoen aan de normen voor Militaire klasse MIL-STD-810G. Het Form Bumpy-telefoonhoesje bleef intact na 208 keer te zijn gevallen vanaf een hoogte van 1,2 m.

Het werd ook op de proef gesteld met een tweede val van een hoogte vanaf 3,5 m en slaagde ook hier met glans.

Vertrouw op het Form Bumpy-telefoonhoesje om je telefoon veilig te houden tijdens je dagelijkse avonturen.

ÉÉN TELEFOONHOESJE, TAL VAN PRINTS

Het Form Bumpy-telefoonhoesje biedt niet alleen onverslaanbare bescherming voor je apparaat, er is ook ruime keuze uit unieke en trendy prints.

Druk jezelf uit en maak een statement als nooit tevoren met onze unieke prints. Van levendige bloemen tot gedurfde graphics, we hebben altijd iets dat bij elke stijl past.

GERECYCLEERDE TPU & PC-KUNSTSTOF

Het Form Bumpy-telefoonhoesje is gemaakt met 30% gerecycleerde PC-kunststof en TPU. Het dubbellaagse ontwerp beschermt tegen krassen en stoten.

De stoothoeken zijn ontworpen om de impact te absorberen en de energie te verspreiden, waardoor de schade aan je telefoon tot een minimum wordt beperkt.

ONTDEK DE COLLECTIE